Jallepojken det e jag!!!Hej på er vänner! Som ni vet så heter jag Jalle och nu tänkte jag att ni ska få lära känna mig lite bättre.Ni som känner mig genom Götes blogg....ni känner mig inte alls. Götebrorsan tycker om att lägga till och dra ifrån. När det gäller mig så har han mest dragit ifrån.
Nu ska jag berätta lite om mig själv. Jag är det snällaste som finns. Jag älskar att äta mat och om det va ok så skulle jag vilja äta jämt. Min mat, Götes mat, Helgas mat, Katternas mat ja till och med hästmat njuter jag av. Förutom mat så tycker jag om att gå i skogen och lyssna på fåglar och när jag inte lyssnar så jagar jag dom gärna. Sån e jag......Så här fint travar jag på när jag är på fågeljakt. Tyst smyger jag fram. Ingen hör mig, ingen ser mig.Jag stannar upp och lyssnar. Ko ko. Ko ko. Jag tror att det är göken. Vilken morgon. Klockan 7.15 solen skiner i våran lilla skog, jag springer fram med bästa vännen Göte i takt till göken. Jaha, så kan en morgonpromenad  se ut......Om ni vill så följ med vet ja!!!

So long så länge!!! Vi hörs om ni vill. Jag säger som Göte.....Det är väl klart att ni vill. Konstigt vore det väl annars.

Mina vänners tankar
Min vän: Gudmatte mitt i natten

Jalle min vän...ett sånt trevlig blogginlägg. Med film och allt. Tänk...om några dagar så går Harry och jag där med er. Vad jag längtar. Det här förgyllde min natt. Har städat, bytt blöjor och jobbat så svetten lackar. Men nu tog jag en liten paus och blev så glad tack vare dig...och Göte.

Puss på nosen

2011-05-23 @ 02:40:37
Min vän: Anonym

Ja...jag är väl Gudmatte till dig också...eller...

2011-05-23 @ 02:41:14
Min vän: Carro

Fjalle! Min lilla raring! Vilken mysig morgonpromme! Det tyckte jag och ungen också, eller ja, han sov ju mest, men vi bestämmer att han tycker som vi, visst?!Puss lilla valpen!

2011-05-24 @ 11:07:58

Skriv en rad...eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Just det..här ska du skriva:

Trackback
RSS 2.0